Teknologi Maklumat

Jabatan ICT menyediakan khidmat secara menyeluruh bermula dari mengedar, implementasi dan juga servis lepas jualan untuk produk-produk IT dan juga servis kepada para pelanggan kami.


Fokus bisnes:

Kami menyediakan khidmat nasihat kepada organisasi dalam bidang infrastruktur rangkaian dan kandungan bagi membantu anda dalam perancangan masa depan yang melibatkan rangkaian, aplikasi, sekuriti dan lain-lain.

INFRASTRUKTUR RANGKAIAN

Kami rancang, reka, bekal, pasang dan selenggara projek sistem rangkain terbuka atau tertutup, berkabel atau tanpa wayar. Ini termasuk konjfigurasi peralatan yang bersangkutan dengan sistem rangkaian tersebut; komputer, routers, kabel utp & fiber, rangkaian utama (backbones), WIFI, switch, protokol rangakaian dan metodologi capaian rangkaian.

INTEGRASI RANGKAIAN

Kami menyediakan sistem komputer berintegrasi  di antara sistem sedia ada (aplikasi atau produk) dengan komponen sehinggap mampu menepati kehendak pelanggan. Ini termasuk sistem antivirus, sistem keselamatan pencerobohan, keselamatan web, load balancing, IP PABX, door access dan CCTV.

PELANGGAN KAMI

Telekom Malaysia UUM USM Unimap PKNK KTPC MPSP PBT Hi-Tech MPSPK MADA Modenas Hicom-Honda NAZA KISMEC Kolej Komuniti Politeknik Bank Persatuan IKM JMTi